Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

IRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмно

IRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмно
IRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС, движещи се със скорост до 180 км/ч, на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС, движещи се със скорост до 180 км/ч, на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмноIRLAB CIR-HVI97WP: Специализирана аналогова камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС на светло и тъмно

Арт. №: CIR-HVI97WP
Тегло: 3.300 кг.


НЯМА НАЛИЧНОСТ

Това е стар модел, който вече НЕ се предлага за продажба

Описание

Аналогова черно-бяла инфрачервена водоустойчива камера за разпознаване на регистрационни номера на МПС, движещи се със скорост до 180 км/ч, на светло и тъмно, с и без включени фарове, на разстояние от 5 до 30 метра. Работи с всички цифрови видеорекордери /DVR/

Камерата е работила при наш клиент в продължение на 2 години. Няма и не е имала никакви проблеми. Минала е пълна профилактика при нас.

Резолюция 700 TV линии, минимално осветление 0 Lux - вижда номерата при пълен мрак - с и без включени фарове, обхват на инфрачервените диоди до 30 метра, варифокален обектив с автоматичен ирис 10-40 mm и ъгъл на видимост от 33 до 8 градуса, 5 слоен инфрачервен филтър, IP66, DC12V, с отопление, вентилация, стойка и козирка, алуминиев корпус, за външен монтаж.

 • Не се заслепява от фарове
 • Вижда номерата при абсолютен мрак, дори без включени фарове
 • Резолюция - 700 TV линии
 • Качествена матрица на SONY 1/3 инча High Resolution CCD
 • 10-40 mm Vari-focal AUTO-IRIS lens
 • Специални инфрачервени диоди, чрез които камерата вижда при пълен мрак
 • Ъгъл на видимост по хоризонталата: 8°-33°
 • Обхват на инфрачервените диоди: 30 метра
 • Проектирана и създадена за пътен трафик
 • Ясна картина на номера със скорост на МПС-то до 180 km/h
 • Автоматичен 5 слоен инфрачервен филтър

Параметри:

Image Sensor:   1/3" SONY SUPER HAD CCD
Ефективни пиксели:   1020(H)×596(V)
Резолюция:   700 TV линии
Минимално осветление:   0 LUX
BackLight Compensation:   ON
Auto Electronic Shutter:   PAL: 1/50-1/100,000s
Обектив:   10-40 mm варифокален, с автоматичен ирис  и инфрачервена корекция
Ъгъл на видимост:   8°-33°
Gamma Characteristic:   0.45
White Balance:   Auto Tracking
Gain Control:   OFF
SN Ratio:   ≥50dB
Синхронизация:   Internal
Видео изход:   BNC 1.0Vp-p,75 ohm
Day & Night:   Night
Инфрачервени диоди:   8 Special Unit LED - 850 nm
Инфрачервено осветление:   ДА
Обхват на инфрачервените диоди:   до 30 метра
Механичен инфрачервен филтър:   Автоматичен 5 слоен инфрачервен филтър
Водоустойчивост:   ДА
Показател за водоустойчивост:   IP66
Цветност:   черно-бяла
Система на сигнала:   PAL
Материал на корпуса:   алуминий
Захранване:   DC 12V - 1500 mA
Размери:   400mm x 140mm x 115mm
Работна температура:   -30 ~ +50°C / 30 ~ 95% RH
OSD меню:   НЕ
Стойка и козирка:   ДА
Външен или вътрешен монтаж:   външен

 

Рейтинг
Все още няма оценка

Ревюта

  Оцени този продукт  


Име*
E-mail*
Коментар
Камерата е с варифокален обектив

Камерата е с варифокален обектив

   Чрез варифокалният обектив, може да се променя фокусното разстояние - ъгъла на видимост на камерата. Повечето камери на пазара са с фиксиран обектив, примерно 3.6 мм и ъгъл на видимост 80 градуса. Камера с фиксиран обектив не може да вижда ъгъл, различен от зададения. Когато на дадена камера е монтиран варифокален обектив това означава, че може да регулирате ъгъла, който да вижда. Варифокалните обективи се означават с цифри: примерно от 2.8 до 12 милиметра. Цифрите са разстоянието от сензора на камерата, до лещата на обектива. Накратко казано, чрез варифокалния обектив, може да приближите това, което искате да виждате, за да се вижда по-ясно. И обратно... може да направите така, че камерата да вижда по-широк ъгъл.  Приближението е оптично, тоест не е за сметка на качеството. Регулирането на варифокалните обективи става чрез завъртане на 2 винтчета. Първият е за приближението, а втория за фокуса. Камера с варифокален обектив, дава свободата да избирате какъв ъгъл да вижда камерата.
Тези камери са водоустойчиви

waterproof cctv camera

   Могат да се монтират както в закрити помещения, така и на съвсем открито. Устойчиви са на атмосферни влияния: силна запрашеност, дъжд, сняг, големи студове и горещини. Работната температура е посочена в таблицата с параметрите.

   Всички камери се произвеждат със сертификат за степен на водо и прахоустойчивост - IP рейтинг (Ingress Protection), /не трябва да се бърка с IP адресите, които са "Internet Protocol"/. Камерите имат различни IP рейтинги. Какво означават те и каква е разликата между тях? Стандартът IP се използва за определяне на вида защита, предлагана от електронно устройство и е пряко свързан със средите, в които може да се използва. Тези рейтинги се определят след множество тестове.

   Каква е разликата между стандартите за водоустойчивост? Как се чете и тълкува кода IPXX?
   Кодът IP се състои от две цифри. Първата цифра показва нивото на защита срещу твърди тела, а втората цифра показва нивото на защита срещу течности. Колкото по-голяма е цифрата, толкова по-добра е защитата. Въпреки това, важно е да се има предвид, че тези оценки не са определени само въз основа на прахоустойчивост и водоустойчивост, но и въз основа на устойчивостта от налягането на водата. Ето какво означават тези цифри:

- първа цифра - защита от проникване на твърди предмети и прах:
0 - Няма защита
1 - Защита срещу твърди предмети с размери до 50 мм
2 - Защита срещу твърди тела с размери до 12 мм
3 - Защита срещу твърди предмети с размери до 2,5 мм
4 - Защита срещу твърди предмети с размер до 1 mm
5 - Защита срещу прах, ограничено проникване на прах (тоест няма риск)
6 - Пълна защита срещу прах

- втора цифра - защита от проникване на течности:
0 - Няма защита
1 - Защита срещу вертикално капеща вода (кондензация)
2 - Защита срещу водни пръски под наклон от 15°
3 - Защита от водни струи по вертикален ъгъл до 60°
4 - Защита от водни пръски от всички посоки – незначително проникване
5 - Защита от водни струи от всички посоки – незначително проникване
6 - Защита от леки струи вода във всички посоки. Не издържа на потапяне
7 - Защита от потапяне в течности между 15 см и 1 м дълбочина
8 - Защита срещу дълги периоди на потапяне и срещу налягането на водата


   Защитата срещу потапяне е пряко свързана с налягането на водата. Това означава, че щетите ще са по-значителни, ако устройството е изложено на силна водна струя, отколкото ако то падне в локва. Дори ако една камера е напълно защитена от прах, това не означава, че тя ще е напълно устойчива при всички нива на потапяне или налягане на водата.

Кои камери са водоустойчиви и могат да се монтират на съвсем открито? - Всички с рейтинг над IP66
Този продукт е добавен в сайта на 09.06.2017 г.
Последна актуализация на продукта на 10.11.2023 г.


« назад