z Доставка на стоки от онлайн магазин за видеонаблюдение www.geovision.bg, | Geovision.bg
Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Доставки

Доставка на стоки от онлайн магазин за видеонаблюдение www.geovision.bg

   1. Начини на доставка

 • До офис на Еконт
 • До офис на Спиди
 • До ваш адрес с Еконт
 • До ваш адрес със Спиди
 • Вземане на стоката от нашият офис

   2. Изпълнение и изпращане на поръчки

   Минимална сума за изпълнение на поръчка е 20 лева. Поръчки на стойност под 20 лева, не се изпълняват.

 • В делнични дни: Всички поръчки направени през сайта в делнични дни до 15:00 часа, се изпълняват и изпращат на същия ден при наличност. Стоката ще пристигне до Вас на следващия работен ден. Поръчки направени след 15:00 часа, се изпълняват и изпращат на следващия работен ден. В този случай, стоката ще пристигне до Вас след 2 дни.
 • В Събота: Поръчки направени в Събота до 10:00 часа, при наличност се изпращат на същия ден само с ЕКОНТ. Стоката ще достигне до Вас в Понеделник. Поръчки направени след 10:00 часа, се изпълняват и изпращат в Понеделник. В този случай, стоката ще достигне до Вас във Вторник. В Събота, стока със СПИДИ не се изпраща! Ако желаете пратката Ви да пътува със СПИДИ, то тя ще бъде изпратена в Понеделник, ако е работен ден.
 • В Неделя: Поръчки направени в Неделя се изпълняват и изпращат в Понеделник. В този случай, стоката ще достигне до Вас във Вторник.
 • През официални празници и почивни дни: Поръчки направени по време на официални празници и почивни дни, се изпълняват и изпращат в първият работен ден след празниците и почивните дни. В този случай, стоката ще достигне до Вас на втория работен ден, след последния почивен ден.

   3. Доставка на стоки

   Доставката на поръчаните стоки за цялата страна се извършва с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. С други куриерски фирми пратки НЕ изпращаме! Куриерските такси за доставка са за сметка на клиента, съгласно тарифите посочени в сайтовете на куриерските фирми и в съответствие с Общите условия за пазаруване. При поръчка, клиента избира с коя куриерска фирма желае да му се доставят продуктите. Ние не определяме и не начисляваме допълнителни такси за транспорт.

   Всеки един продукт в сайта ни има ориентировъчни цени за доставка. Възможно е цената за доставка да е съвсем малко различна, в зависимост от допълнителните отстъпки, които ползвате при съответната куриерска фирма /ако имате такива/, както и при различия в теглото на стоката, поради допълнителна опаковка /ако има такава/.

Тарифите за доставка на куриерските фирми може да видите тук:

   При оформянето на поръчката, може да избирате къде да ви бъде доставена стоката:

 • До посочен от Вас адрес - КОЛЕТНА пратка.
 • До посочен офис на куриерската фирма в случай, че желаете да си вземете пратката от там. В този случай, пратката има статут на ПОЩЕНСКА ПРАТКА и е на много по-ниска цена.

Всички пратки се доставят от нас в офисите на куриерските фирми.

Доставка и плащане на стоки в www.geovision.bg

Начини на плащане на поръчки през сайта:

https://www.geovision.bg/bg/main/nachini-za-plashtane« назад