Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Рекламации и връщане на стоки към www.geovision.bg

Уважаеми клиенти,

  1. Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от датата на получаване на стоките в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени при условията по чл.55 от ЗЗП. При изпращане с куриерска фирма и отказ от страна на потребителя да приеме стоката, той е длъжен да заплати транспортните разходи.
  2. Геовижън се задължава да върне заплатената сума за продукта/продуктите, без сумите платени за доставка на куриер, в 15 дневен срок, който започва да тече от реалното получаване на стоката, от която потребителя се е отказал.
  3. При получаване с наложен платеж, преди заплащането купувачът има право и трябва да прегледа стоката. Ако не отговаря на изискванията, трябва да ни уведоми незабавно. Ако купувачът не направи това, стоката се смята за одобрена, като съответстваща на изискванията в поръчката, освен за скрити недостатъци, които се обект на гаранционна поддръжка от наша страна (тези случаи са под 1% от общите ни продажби).
  4. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка и да заявите претенция към съответната куриерска фирма.
  5. В случаи, че клиент е платил авансово стоки и ГеоВижън не може да изпълни задълженията си за доставка поради това, че не разполага на склад към момента с поръчаните стоки, ние сме длъжни да уведомим купувача за дата на наличност и ако клиента не го устройва, да възстановим платените от него суми в срок до 7 дни от датата, на поръчката.
  6. При връщането на стоки поради отказ от страна на клиента и с предварително съгласуване от страна на ГеоВижън, куриерските услуги по транспортирането на стоката от магазина до клиента и обратно за изцяло за сметка на клиента.
  7. Не подлежат на връщане или замяна следните продукти:

   - Мрежови IP камери и всички видеорекордери, които за активирани и със зададени администраторски пароли.
   - Всички модели камери, които са били монтирани.
   - Всички продукти, които нямат НОВ търговски вид!
   - Всички продукти, с липсваща съпътстваща документация /упътвания, гаранционна карта и фактура/

Всяка рекламация или желание за връщане на стоки,
задължително се предявява чрез онлайн заявката по-долу:

   Изпрати рекламация   
Име
E-mail
Телефон
Фирма
Област
Град
Пощенски код
Адрес
Причина
Стока, която се връща - точен модел
Номер на гаранционната карта на стоката
Прикачи файл
Дата на закупуване на стоката
Запитване
нов код   Въведете кода
« назад