z Защо да изберете ГеоВижън, когато имате нужда от видеонаблюдение, | Geovision.bg
Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Защо да изберете ГеоВижън, когато имате нужда от видеонаблюдение

Доверете се на Геовижън

   1. Видеонаблюдението е наша основна дейност.
Занимаваме се с това от 2001 година и имаме намерение да останем още дълго време в този бизнес.

   2. Предлагаме само оригинални и качествени продукти с гаранция.
Всеки продукт, преди да се пусне за продажба на пазара, се тества най-подробно от нас. Продукти, които създават проблеми, не пускаме за продажба.

   3. Ние сме вносители на повечето продукти.
Работим директно с производителите. Така стоката пристига при вас, без да преминава през други търговци с допълнително оскъпяване.

   4. Поддържаме значителна складова наличност.
Имаме налични на склад почти всички продукти. Повечето други онлайн магазини, нямат стока на склад и не могат да Ви изпълнят веднага поръчката. При клиентски поръчки, те заявяват и купуват стоката от други вносители и Ви я изпращат.

   5. Изпълняваме веднага поръчките Ви.
Вижте повече за изпълнението и изпращането на поръчки тук:
https://www.geovision.bg/bg/main/dostavka-i-nachin-na-plashtane

   6. Онлайн заявки за неналичен към момента продукт.
Продуктите, които са изчерпани към момента имат отбелязана точна дата за доставка и наличност. Дори и да не е наличен даден продукт, може да направите онлайн заявка. След като пристигне при нас на отбелязаната дата, незабавно ще се свържем с Вас и ще ви го доставим.

   7. Снимаме всички продукти, които предлагаме.
За разлика от повечето други онлайн магазини, които предлагат продукти с неясни снимки с ниска резолюция свалени от Интернет, ние снимаме всички продукти, които предлагаме. Снимките са авторски, с достатъчно висока резолюция. Така придобивате максимално ясна представа, как точно изглеждат продуктите ни.

   8. Описваме максимално подробно всеки един продукт.
За разлика от повечето други онлайн магазини, които предлагат продукти с неясни описания и технически характеристики, ние описваме максимално подробно всеки един продукт, до най-малката подробност. Така сте наясно какво точно купувате.

   9. Може да разчитате на нас за техническа поддръжка и консултации.
Знаем всяка подробност в този бизнес и за продуктите, които предлагаме. Повечето други нови онлайн търговци, не са наясно какво точно предлагат. Можете да се свържете с нас по телефон, по имейл или да използвате формата за онлайн чат на сайта ни /в долния десен ъгъл/

   10. Може да разчитате на нас за гаранционна поддръжка.
Даваме гаранция за качество за всеки един продукт, който продаваме. Всяка продажба е придружена от гаранционна карта. Продукт проявил дефект в първият месец от продажбата, се заменя директно с нов. За останалите, времето за ремонт е до 1 седмица, вместо законния срок от 1 месец. Изключително рядко имаме дефектирали продукти. Продуктите със заводски дефект са под 0.5% от общите ни продажби.

   11. Имаме лесен за ползване онлайн магазин.
В онлайн магазина ни може да филтрирате продукти по определени параметри. Също така, може да сравнявате продукти от една категория, за да откриете разликите им.

   12. Може да изберете удължена гаранция на продуктите, които желаете.
Ако желаете удължена гаранция, моля изберете я от опциите над цената.

   13. Цените ни са винаги актуални и достатъчно ниски.
За много други онлайн магазини за видеонаблюдение, цените ни са еталон за сравнение. За да пробият на пазара се опитват да го подбият, като правят дъмпинг на цените, защото по друг начин не могат да осъществят продажби. Но с дъмпингови цени и абсолютно минимални печалби, трудно си плащат разходите и не се задържат много време на пазара.

   14. Предлагаме атрактивни отстъпки.
Всички регистрирани потребители в онлайн магазина ни ползват отстъпки, при реализиран оборот от поръчка. Отстъпките се начисляват автоматично при добавяне на продукти в потребителската кошница, спрямо стойността в лева. Повече за отстъпките може да видите тук:
https://www.geovision.bg/bg/blog-news/otstypki-koito-poluchavate-pri-pazaruvane-v-www-geovision-bg

   15. Имаме ясно обявени цени за доставка.
Цената за доставка е отбелязана за всеки един продукт. Общата цена за доставка се изчислява автоматично, спрямо стойността, начина на плащане, теглото на поръчаните стоки и избраната куриерска фирма. При оформяне на поръчката, винаги сте наясно колко точно струва транспорта.

   16. Предлагаме безплатен транспорт.
За нерегистрирани в сайта клиенти, предлагаме безплатен транспорт, ако стойността на поръчката е над 500 лева с ДДС, няма начислени отстъпки и промоционални стоки.

   17. Изпращаме бюлетин с промените по сайта.
За удобство и информираност, всички регистрирани в сайта клиенти, получават бюлетин с новите продукти и променени цени на продукти през изминалото денонощие. Така винаги ще сте информирани за промените в сайта ни.

   18. Преглед и тест на пратките с наложен платеж.
Всички поръчки, които са с начин на плащане НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, имат опция за преглед и тест на пратката. Така преди да заплатите стойността на стоката на куриера, имате възможност да отворите пратката и да прегледате стоката. Едва след като се уверите, че всичко е наред, може да заплатите сумата и да приемете пратката.

   19. Предлагаме различни варианти за плащане.
   - Сигурни плащания през Epay.bg, с всички дебитни и кредитни карти Visa, Visa Electron, Mastercard и Maestro, издадени от Български банки и регистрирани в системата на Epay.bg, както и плащане от микросметка в Epay.bg.
   - Сигурни директни плащания през Epay.bg, с всички международни карти Visa, Visa Electron и Mastercard, издадени от всички банки. Не се изисква предварителна регистрация в еРау.
   - Плащане по банков път
   - Плащане при доставка, с наложен платеж. Най-често използваният начин на плащане.

Вижте повече за начините на плащане тук:
https://www.geovision.bg/bg/main/nachini-za-plashtane

   20. Ние Ви уважаваме.
Отнасяме се към Вас с максимално внимание и уважение, защото Вие сте нашият работодател.

   21. Имаме стотици изградени от нас обекти с видеонаблюдение.
Знаем какво точно правим и как да го правим. Монтажът, който извършваме и изключително качествен. Правим го така, че клиента да няма проблеми след това. Защото, ако клиента има проблем, това автоматично означава, че и ние имаме проблем. А ние не искаме проблеми.

   И не на последно място... защото ние сме максимално отговорни и откровени с Вас. За нас е щастие, когато клиентите ни са доволни. За всичките над 20 години откакто се занимаваме с това, ни се довериха над 50 000 клиента.

Доверете се на Геовижън« назад