z Как да пазаруваме в онлайн магазин www.geovision.bg, | Geovision.bg
Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Как да пазаруваме в онлайн магазин www.geovision.bg

   Сайтът предлага възможност да поръчате и закупите избраните от вас стоки. Поръчки могат да се правят с и без регистрация. Желателно е да се регистрирате. Сайтът поддържа регистрацията на два вида потребители: дилъри и клиенти. Възможно е да се направи поръчка и от нерегистрирани потребители, но те не ползват отстъпките, които предлага сайта ни.
   Ако желаете да станете наш дилър, направете регистрация като дилър. Кандидатурата ви ще бъде разгледана и ще бъде одобрена след като се свържем с вас.

   Ако не сте дилър, регистрирайте се като клиент. На посочения от вас е-mail ще получите съобщение от нас, което изисква вашето потвърждение за регистрацията. Това се прави с цел да се избегнат фиктивни регистрации или някой да се регистрира с ваш e-mail без вашето позволение.
   След като сте потвърдили регистрацията си, влезте в сайта с потребителското си име и парола, така, както сте ги въвели в регистрационната форма. Вече можете свободно да пазарувате.

   За да улесним избора ви на стоки, сме добавили възможност да сравнявате техническите характеристики на стоки от една и съща група - виж  "Как да сравняваме продукти".

   След като сте избрали конкретен продукт натиснете бутона "КУПИ" разположен до продукта. Продуктът ще се добави във вашата потребителска кошница. След като добавите желаните продукти за закупуване, прегледайте съдържанието на потребителската кошница за да уточните бройките, които желаете. След всяка промяна по бройките на поръчваните продукти натиснете червения бутон "обнови количката".

   Ако желаете да премахнете продукт от кошницата натиснете бутона "премахни от кошницата", разположен под заглавието на продукта. Продуктът ще бъде премахната от списъка.

   В горната част на кошницата, регистрираните потребители виждат какви отстъпки ползват при пазаруване на стоки над определени суми.

   Важно!
   Състоянието на потребителската ви кошница се запазва и може да бъде разглеждано по всяко време, дори и ако се наложи да затворите браузъра и след време да отворите магазина на друг компютър. Необходимо е просто да влезете с потребителското си име и парола.

   Ако сте приключили с избора си на продукти и желаете да преминете към закупуване, натиснете бутонът "продължи", най-отдолу под всички продукти.
На тази стъпка се показва информацията за доставка и начин на плащане. По подразбиране се извежда адресът за доставка, така, както сте го въвели при регистрирането си в сайта. Ако желаете стоката да бъде доставена на друг адрес, щракнете чек-бокса "Искам пратката да бъде доставена на друг адрес" и попълнете необходимите полета.
   Изберете куриер, с който желаете да ви бъде доставена стоката. Таксите по доставката са за сметка на клиента.

   Изберете начин на плащане.
   Ако сте избрали плащане с E-Pay ще бъдете препратени в системата на E-Pay, където след оторизация ще можете да платите сумата.
   Ако сте избрали плащане по банков път, след потвърждаване на поръчката, може да разпечатате ПРОФОРМА ФАКТУРА, на основание на която се прави банковия превод. Преди да правите плащания, молим свържете се първо с нас, за да потвърдим  наличността на стоката.

   Ако желаете да ви бъде издадена фактура щракнете върху чек-бокса "Желая да ми бъде издадена фактура"

   След като сте избрали адрес на доставка, куриер и начин на плащане, натиснете бутона "Продължи".
На тази стъпка се показва окончателно оформената поръчка с всичките и параметри.

   До този момент можете да се връщате и редактирате информацията. Ако всичко е окончателно одбрено натиснете бутона "Купувам". Поръчката ви постъпва при нас, а вие получавате e-mail, в който сме описали всчики детайли за поръчаните стоки, начина на доставка и плащане, общата сума и отстъпките, които ползвате.

   В горния десен край на сайта се намира група от бутони, които засягат вашия потребителски профил. Можете да прегледате поръчките, които сте правили като натиснете бутона "Моите поръчки".

   Ако все пак има неща, които не са ви ясни или имате питане по отношение на пазруването в сайта, влезте в секция "контакти" и ни потърсете.« назад