z HIKVISION Audio Over Coaxial (AoC) технология за пренос на аудио и видео сигнал по един коаксиален кабел | Geovision.bg
Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

HIKVISION Audio Over Coaxial (AoC) технология за пренос на аудио и видео сигнал по един коаксиален кабел

Audio Over Coaxial технологията позволява към определен брой видео канали на видеорекордер да се свързват камери с вграден микрофон, като видео сигнала и звуковия сигнал се предават само по един коаксиален кабел на разстояние до 300 метра

    Audio Over Coaxial технологията позволява към определен брой видео канали на видеорекордер да се свързват камери с вграден микрофон, като видео сигнала и звуковия сигнал се предават само по един коаксиален кабел на разстояние до 300 метра. Така не е необходимо да се прави допълнително окабеляване за микрофона.

   Функцията работи само с Audio Over Coaxial камери на HIKVISION с вграден микрофон и Audio Over Coaxial видеорекордери на HIKVISION. Софтуерът на видеорекордера автоматично разпознава Audio Over Coaxial камерите с микрофон, които са свързани към него и не е необходимо да се правят никакви настройки за да се активира звука. Точният брой канали поддържащи Audio Over Coaxial на видеорекордерите, е отбелязан в характеристиките на всеки видеорекордер. Вграденият микрофон в камерите има обхват до 8 метра. Звукът е чист и ясен, с битрейт 64 Kbps.

 Audio Over Coaxial технология

   Камерите от серията AoC разполагат с вграден висококачествен микрофон и са с резолюция 2 и 5 мегапиксела. Технологията AoC улеснява значително инсталацията на видеосистемата и добавя аудио функционалност без да има нужда от допълнително окабеляване или други въшни устройства и захранване. Комбинираният аудио и видеозапис е подходящ за редица приложения като търговски обекти, зони на обслужване на клиенти, здравни и образователни институции.

Вижте всички камери с вграден микрофон, които имаме налични с Audio Over Coaxial технологията:
https://www.geovision.bg/bg/hd-tvi-kameri-hikvision?mode=sort&type=30701

« назад