z Как да сравняваме продукти в онлайн магазин www.geovision.bg, | Geovision.bg
Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Как да сравняваме продукти

   За улеснение на всички, сме добавили възможност продукти от една и съща категория да могат да се сравняват по технически параметри, цени и снимки. По този начин улесняваме избора на подходящ за конкретните Ви нужди продукт.

   Как става сравняването?

   На всеки един продукт, под бутона КУПИ, има бутон "добави за сравнение". Когато натиснете този бутон, продуктът се добавя в списък с други продукти, които желаете да сравните. Списъкът се визуализира в горната дясна колона на сайта - между ВХОД и ОСТЪПКИ. Можете да сравнявате едновременно до 3 продукта от дадена група.

   Ако желаете да премахнете продукт от списъка с продукти за сравняване, натиснете бутончето "x", вдясно от името на конкретния продукт. Бихте могли да добавите друг продукт на мястото на премахнатия или да сравните оставащите продукти.

   Възможно е едновременно да попълвате няколко групи с продукти за сравнение. Например бихте могли да добавите за сравняване захранвания, камери или видеорекордери. Всеки продукт автоматично попада в списъка с продукти прилежащата си група.

   След като сте попълнили списъка с продукти, които искате да сравните, натиснете бутона "сравни", разположен под списъка с продукти от съответната група. Ще се отвори нов прозорец, в които се показват избраните за сравнение продукти, а параметрите им са изложени в удобен за възприемане табличен вид.« назад