Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Твърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серия, 3.5", 64 MB кеш, S-ATA3

Твърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серия
Твърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серияТвърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серияТвърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серия, 3.5", 64 MB кеш, S-ATA3

Арт. №: WD10PURZ
Тегло: 0.500 кг.
Марка: Western Digital

Гаранция:
цена с ДДС: лв.  

В наличност

 бр. 
Цени за доставка доставка с Ekont доставка със Speedy
- до офис на куриерска фирма:
3.80 лв. 3.05 лв.
- до посочен от Вас адрес
6.00 лв. 6.70 лв.
Описание

Твърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серия, 3.5", Intellipower 5400 rpm, 64 MB кеш, S-ATA3
За вграждане в цифрови видеорекордери за запис на FullHD и 4K аудио и видео сигнал. Отлична устойчивост на температура и вибрации. Пълна съвместимост с всички модели HIKVISION видеорекордери.

  • Intellipower - динамичен контрол на оборотите и кеширането за оптимално съотношение между консумация, шум и бързина.
  • IntelliSeek - алгоритъм за управление на позиционирането на четящата глава за намаляване на вибрациите и пиковете.
  • AllFrame 4K - без грешки по време на записа, които могат да предизвикат разпадане на изображението или пропускане на кадри.

 

WD Purple™ дискове за видеонаблюдение
Purple серията дискове на Western Digital са специално проектирани и създадени за употреба в системи за видеонаблюдение, работещи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Могат да се използват за запис на до 64 камери едновременно.
  • WD Purple дисковете за видеонаблюдение са тествани и съвместими с широка гама от видеорекордерите. Тези дискове са предназначени да заменят стандартните дискове за настолни компютри, които не са предназначени за 24-часова употреба и сериозни натоварвания, с висока разделителна способност. Стандартните твърди дискове са създадени да работят само за кратки периоди от време и не са проектирани да издържат на колебания при висока температура и вибрации, с което могат да се справят дисковете за видеонаблюдение.
  • WD Purple са проектирани да издържат на температурни колебания, при висока температура, при винаги включени видеорекордери, за да гарантират надеждност и качество на видео записа и възпроизвеждането.
  • WD Purple дискове за видеонаблюдение използват AllFrame 4K технология, пригодена максимално за работа с потоци данни (ATA стрийминг) и намаляваща успешно грешките при запис на видео пикселизация, накъсване на движенията и десинхронизация, които се получават, когато твърдите дискове не са подходящи за целта или се използват неправилно.
  • WD Purple твърдите дискове за видеонаблюдение са съвместими и безпроблемно се интегрират в нови или съществуващи системи за видеонаблюдение.
  • WD Purple твърди дискове са оптимизирани, да поддържат до 64 камери за наблюдение едновременно, което в бъдеще ви дава възможност за надграждане и разширяване на системата.
  • WD Purple дисковете имат ниска консумация на енергия. С изключителна технология "IntelliSeek", WD Purple дисковете изчисяват оптималната скорост на въртене на плочите, което понижава консумацията на енергията, шума и вибрациите, които могат да повредят стандартните дискове и да доведат до по-бързо им амортизиране.
  • WD Purple дисковете са възможно най-добрите в класа си 3.5-инчови дискове, гарантиращи надеждност при видеонаблюдението.

Силно Ви препоръчваме, да НЕ монтирате други дискове във видеорекордери.Параметри
Модел: WD10PURX
Капацитет: 1 TB
Скорост на въртене на плочите: 5400 оборота в минута
Размер на буфера: 64 MB
Трансфер - Buffer To Host: 6 Gb/s
Интерфейс: S-ATA3
Максимално допустим удар при работа: 30 GS
Максимално допустим удар когато е изключен: 350 GS
Шум при търсене: 22 dBA
Шум без търсене - idle: 21 dBA
Load-Unload cycles: 300 000
Работна температура: 0° C to 65° C
Ел. консумация при четене/запис: 3.3W
Размер: 3.5"
Този продукт е добавен в сайта на 08.04.2017 г.
Последна актуализация на продукта на 06.11.2018 г.


« назад