Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Текст футър

   Изграждане на системи за видеонаблюдение. Извършваме монтаж и доставка на техника за видеонаблюдение на територията на цялата страна - области Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Предлагаме най-новите и иновативни решения за видеонаблюдение: охранителни камери /мрежови IP камери, HD-TVI, CVI, AHD, аналогови и въртящи PTZ камери/, видеорекордери: /мрежови NVR и цифрови DVR/, готови комплекти за видеонаблюдение, кабели, захранвания и аксесоари.
   ГеоВижън е 21 години лидер на пазара за видеонаблюдение в България. Поддържаме значителни складови наличности. Всички продукти са оригинални, с гаранция за качество от производителите и сертификати. Винаги ниски цени, отстъпки, промоции и безплатна доставка на определени продукти.

Платформа за онлайн разрешаване на спорове (OPC). При възникване на спор свързан с онлайн покупка, можете да ползвате сайта ОРС, както и Комисията за защита на потребителите. При всички случаи на връщане на стоки, гаранции и рекламации, важи Законът за защита на потребителите.« назад