Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

HIKVISION ЦИФРОВИ ВИДЕОРЕКОРДЕРИ ЗА HD-TVI, CVI, AHD И CVBS-Аналогови камери

   HD-TVI /High Definition Transport Video Interface/ е технология във видеонаблюдението, позволяваща пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция (1, 2, 3, 5 и 8 мегапиксела) по стандартен коаксиален кабел на разстояние до 1200 метра. HD-TVI системите не изискват изграждането и конфигурирането на LAN мрежа, а използват традиционната схема на свързване с коаксиален кабел и BNC конектори между камерата и видеорекордера, което прави възможно използването на съществуващи коаксиални трасета. Поради липса на компресиране на сигнала от камерите, HD-TVI технологията позволява наблюдение с мегапикселова резолюция без закъснение, без накъсване и без сложно конфигуриране. Липсата на допълнителни мрежови устройства, прави HD-TVI системата оптимално изгоден и качествен вариант, който е лесен за инсталация, надежден и интуитивен.

Всички видеорекордери имат възможност за наблюдение и управление през Интернет с безплатен софтуер за Windows, macOS, Android и iOS.

Поддържани разстояния по коаксиален кабел в HD-TV режим: 2 MPX до 800 метра, 1 MPX до 1200 метра.

    Turbo HD рекордерите на HIKVISION, са съвременни хибридни видеорекордери, поддържащи едновременно HD-TVI, CVI, AHD и стандартни аналогови камери. Като допълнение, към повечето модели могат да се свързват и различен брой мрежови IP камери на HIKVISION.

Списък с поддържаните твърди дискове /HDD/: https://www.geovision.bg/HIKVISION_SUPPORTED_HDD.pdf

Софтуер и приложения за видеорекордери HIKVISION: https://www.geovision.bg/bg/main/hikvision-software

 

Изглед:
Подреди по:

Продукти