Добре дошли в първият и най-голям онлайн магазин за видеонаблюдение в България Geovision.bg във Facebook
Меню

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
HD-TVI и IP охранителни камери,
видеорекордери и аксесоари

062 603410
088 9222552
087 7477257

Система за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапиксел

Система за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапиксел
Система за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапикселСистема за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапикселСистема за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапиксел

Арт. №: house-4
Тегло: 4.500 кг.
Марка: HIKVISION

Гаранция:


Добавяне на непрекъсваемо токозахранване:


Монтаж на твърд диск и настройка на видеорекордера:


Опция с 2 и 5 мегапиксела камери и видеорекордер:
цена с ДДС: лв.  

В наличност

 бр. 
Цени за доставка доставка с Ekont доставка със Speedy
- до офис на куриерска фирма:
5.40 лв. 4.90 лв.
- до посочен от Вас адрес
9.40 лв. 10.90 лв.
Описание

Система за видеонаблюдение на селски къщи, къщи за гости и вили с 4 HD-TVI камери 1 мегапиксел

Видеорекордер за 4 камери, 1 TB твърд диск, захранване, кабели, 4 инфрачервени камери/ 3 за външен и 1 за вътрешен монтаж, резолюция 1 мегапиксел 720P - 1280х720 px

   Описаната по-долу система е вариант с 1 мегапиксел камери и видеорекордер. От падащото меню по-горе, може да изберете вариант с 2 и 5 мегапиксела камери и видеорекордер. Резолюции при различните варианти:
   1 мегапиксел   - 1280х720 пиксела,
   2 мегапиксела - 1920х1080 пиксела,
   5 мегапиксела - 2592х1944 пиксела.


   Системата се инсталира бързо е лесно. Ако изберете опцията за монтаж на твърд диск и настройка на видеорекордера от нас, ние ще монтираме диска и ще ви настроим видеорекордера. От вас се иска само да монтирате камерите и да свържете кабелите.


   Силно препоръчително е да закупите и непрекъсваемо токозахранване /UPS/. Непрекъсваемото токозахранване има 3 много важни функции:

  • Стабилизира колебанията на тока в електрическата мрежа.
  • Предпазва от токови удари /моментно пусково пренапрежение на тока/
  • При прекъсване на електрозахранването, системата ви ще работи поне 2 часа.

   Опитът ни показва, че в повечето по-малки населени места, колебанията в електрическата мрежа са големи. Без UPS, вероятността да се повреди системата за видеонаблюдение е много голяма.

   С включения 1 TB твърд диск, ще имате записи за около 1 месец, ако камерите записват само при движение. Ако желаете записи за по-дълъг период /максимум 6 месеца/, моля свържете се с нас да направим промяната.

   Системата се състои от 4 HD-TVI камери 1 мегапиксел:

  • 3 за външен монтаж. Камерите са водоустойчиви, със стойка и козирка, виждат при пълен мрак. Монтират се на къщата или около нея.
  • 1 куполна за вътрешен монтаж, също вижда при пълен мрак. Монтира се вътре в къщата.

   Кабелите са 4 бр. х 20 метра със заводски кримпнати букси. Ако желаете по-дълги кабели, моля свържете се с нас. За външните камери сме предвидили 3 ПВЦ кутии, в които се поставят буксите за да са водозащитени и монтажа да има естетически вид.

   Камерите, през видеорекордера може да ги гледате на всякакъв HD телевизор или монитор с VGA или HDMI видео вход.
   Освен това, ако в къщата има кабелен Интернет, може да наблюдавате камерите отдалечено от всяка точка на света, чрез смартфон, таблет или компютър. В реално време и записи от минали периоди. В случай, че сами не можете да настроите системата за отдалечено наблюдение, ние можем да го направим за вас. Еднократната настройка за отдалечено наблюдение през Интернет е отделна услуга, която предлагаме срещу заплащане.

Комплекта включва:

1 брой - 4 канален цифров видеорекордер HIKVISION DS-7104HGHI-F1. Поддържа 4 HD-TVI/AHD/CVI камери до 1 мегапиксел или 4 аналогови камери /свободно избираемо/
Скорост на запис: HD 720P 1280x720, WD1 960x576, 4CIF 704x576, CIF 320x240
- 100 кадъра в сек. за всички камери.
Скорост в реално време: 100 кадъра в секунда за всички камери, във всички резолюции.
Без твърд диск - поддържа 1xSATA до 6 TB, USB мишка, 100 Mbit LAN, 2xUSB порта, H.264/H.264+ компресия, HDMI (1920x1080) и VGA изходи, Dual Stream, Меню на Български език. Наблюдение и управление през Интернет от друг компютър, таблет или смартфон. 1 звуков вход за микрофон.

3 броя - 4 в 1 - HD-TVI/AHD/CVI/CVBS камера HIKVISION DS-2CE16C0T-IRF: 1 мегапиксел 1280x720 px
Цветна водоустойчива камера с интелигентно инфрачервено осветление до 20 метра, 1MP CMOS Image Sensor, минимално осветление 0 лукса - вижда при пълен мрак, механичен инфрачервен филтър, обектив 3.6 mm с ъгъл на видимост 71 градуса, Video Frame Rate: 720p@25fps, HD BNC видео изход, BLC, AWB, AGC, AES, DNR шумов филтър, IP66, DC12V - 4W, със стойка и козирка, алуминиев корпус, за външен монтаж. Няма OSD меню. Работи в HD-TVI/AHD/CVI/Аналогов режим. Режима на работа се избира от джойстик на кабела на камерата.

1 брой - 4 в 1 - HD-TVI/AHD/CVI/CVBS камера HIKVISION DS-2CE56C0T-IRF: 1 мегапиксел 1280x720 px

Цветна куполна водоустойчива камера с интелигентно инфрачервено осветление до 20 метра, 1MP CMOS Image Sensor, минимално осветление 0 лукса - вижда при пълен мрак, механичен инфрачервен филтър, обектив 3.6 mm с ъгъл на видимост 71 градуса, Video Frame Rate: 720p@25fps, HD BNC видео изход, BLC, AWB, AGC, AES, DNR шумов филтър, IP66, DC12V - 4W, ПВЦ корпус, за вътрешен монтаж. Няма OSD меню. Работи в HD-TVI/AHD/CVI/Аналогов режим. Режима на работа се избира от джойстик на кабела на камерата.
1 брой - Твърд диск Western Digital 1 TB, PURPLE серия, 3.5", 5400 rpm, 64 MB cache, S-ATA3
За вграждане в цифрови видеорекордери за запис на FullHD аудио-видео сигнал. Отлична устойчивост на температура и вибрации. Пълна съвместимост с всички модели HIKVISION видеорекордери.
4 броя - Кабел комбиниран за камера, микрофон и захранване, 20 метра с букси, бял
1 брой - Захранващ адаптер XED-3013S - AC230V - DC12V, 3A /36 W/, импулсен, стабилизиран. Със захранващ кабел.
1 брой - Разклонител за захранване на 4 камери
3 брой - Кутия ПВЦ, 85x85x40 mm, сива, IP54

 

МОНТАЖ: Цената e без включен монтаж. Ако желаете да монтираме системата във Ваш обект, моля свържете се с нас.

ГАРАНЦИИ: Стандартната гаранция важи и при монтаж от страна на клиента. Осигуряваме и извънгаранционен сервиз. Ако желаете удължена гаранция, моля изберете от опциите до цената.

ДОСТАВКИ: Доставките се извършват до всяко населено място в страната с куриерска фирма. Срока за доставка е 1 до 2 работни дни в зависимост от населеното място.

НАЛИЧНОСТИ: Стоката е в наличност и я получавате на следващия работен ден след поръчката /плащането/

ИНТЕРЕСИ: При проявен интерес от Ваша страна за система различна от обявената, сме готови да направим оглед на обекта Ви и изготвим конкретна оферта, съобразена с Вашите изисквания!

ПРИЛОЖЕНИЕ: Системата може да се монтира и използва във всякакви къщи и вили. За системи с повече или различни камери, моля вижте другите готови системи или се свържете с нас да Ви изготвим индивидуална оферта.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА: Ако желаете, към предложената оферта може да добавите по Ваш избор:
- МОНИТОР
- НЕПРЕКЪСВАЕМО ТОКОЗАХРАНВАНЕ /UPS/

 

   За всяка покупка се издава фактура с гаранционна карта. Гаранционните условия може да видите тук: https://www.geovision.bg/bg/main/garancionni-uslovia
Гореописаната система, може да се променя. Ако желаете нещо да променим, заменим, добавим или премахнем, моля свържете се с нас за да го направим.

Тези камери имат инфрачервено осветление и виждат при пълен мрак

камерите имат инфрачервено осветление и виждат при пълен мрак

   Камерата е с инфрачервено осветление и вижда при абсолютна тъмнина. Инфрачерното осветление се включва и спира автоматично чрез вграден светлинен сензор. Инфрачервената светлина не е видима за човешкото око, но сензора на камерата е проектиран да вижда в инфрачервения спектър. Всички камери, които са в нощен режим - с включен инфрачервен филтър и инфрачервено осветление, имат черно-бяла картина. При по-висока околна осветеност, автоматично преминават в цветен режим.


Камерата има Digital Noise Reduction /DNR/ шумов филтър

Камерата има Digital Noise Reduction /DNR/ шумов филтър

Камерата има Digital Noise Reduction /DNR/ шумов филтър

   Това е функция на процесора на камерата, която намалява шума в картината само при ниска осветеност, за да се подобри качеството на изображението на камерата. Изключително полезна функция. Без нея, повечето камери, на много тъмно имат шумна картина... малки бели точици по цялото изображение. Камери с DNR шумов филтър са за предпочитане, когато трябва да се наблюдават обекти при почти пълен мрак.
   По-високият клас камери имат 3D-DNR /3D-Digital Noice Reduction/ филтър. Разликата между 3D-DNR и DNR е, че 3D-DNR филтъра изчиства шума и при движещите се обекти пред камерата.


Тези камери са водоустойчиви

Тази камера е водоустойчива

   Могат да се монтират както в закрити помещения, така и на съвсем открито. Устойчиви са на атмосферни влияния - силна запрашеност, дъжд, сняг, големи студове и горещини. Работната температура е посочена в таблицата с параметрите.

   Всички камери се произвеждат със сертификат за степен на водо и прахоустойчивост, наречен IP рейтинг (Ingress Protection), /не трябва да се бърка с IP адресите, които са "Internet Protocol"/, но камерите имат различни IP рейтинги. Какво означават те и каква е разликата между тях? Стандартът IP се използва за определяне на вида защита, предлагана от електронно устройство и е пряко свързан със средите, в които може да се използва. Тези рейтинги се определят след множество тестове.

   Каква е разликата между стандартите за водоустойчивост? Как се чете и тълкува кода IPXX?
   Кодът IP се състои от две цифри. Първата цифра показва нивото на защита срещу твърди тела, а втората цифра показва нивото на защита срещу течности. Колкото по-голяма е цифрата, толкова по-добра е защитата. Въпреки това, важно е да се има предвид, че тези оценки не са определени само въз основа на прахоустойчивост и водоустойчивост, но и въз основа на устойчивостта от налягането на водата. Ето какво означават тези цифри:

- първа цифра - защита от проникване на твърди предмети и прах:
0 - Няма защита
1 - Защита срещу твърди предмети с размери до 50 мм
2 - Защита срещу твърди тела с размери до 12 мм
3 - Защита срещу твърди предмети с размери до 2,5 мм
4 - Защита срещу твърди предмети с размер до 1 mm
5 - Защита срещу прах, ограничено проникване на прах (тоест няма риск)
6 - Пълна защита срещу прах

- втора цифра - защита от проникване на течности:
0 - Няма защита
1 - Защита срещу вертикално капеща вода (кондензация)
2 - Защита срещу водни пръски под наклон от 15°
3 - Защита от водни струи по вертикален ъгъл до 60°
4 - Защита от водни пръски от всички посоки – незначително проникване
5 - Защита от водни струи от всички посоки – незначително проникване
6 - Защита от леки струи вода, не издържа на потапяне
7 - Защита от потапяне в течности между 15 см и 1 м дълбочина
8 - Защита срещу дълги периоди на потапяне и срещу налягането на водата


   Защитата срещу потапяне е пряко свързана с налягането на водата. Това означава, че щетите ще са по-значителни, ако устройството е изложено на силна водна струя, отколкото ако то падне в локва. Дори ако една камера е напълно защитена от прах, това не означава, че тя ще е напълно устойчива при всички нива на потапяне или налягане на водата.

Кои камери са водоустойчиви? - Всички с рейтинг над IP66


Софтуер за HIKVISION


За тези камери имаме дървени подложки в случай,
че се монтират на метални повърхности

За тази камера имаме дървена подложка в случай, че се монтира на метални повърхности

Размери: 12 х 8 х 2 см.
Материал: Дъб.
Покритие: Лак.

Дървената подложка изолира камерата от метални повърхности /стълбове, ламарини, сандвич панели и др./ Изработена е от Дъб. Дървесината на Дъба е тежка, здрава и жилава.

Охранителните камери е задължително да се отделят от метални повърхности.

КУПЕТЕ ДЪРВЕНА ПОДЛОЖКА


Имаме подходящи алуминиеви монтажни основи за скриване на конекторите за тези камери: HIKVISION DS-1280ZJ-XS

Имаме подходящи монтажни основи за скриване на конекторите за тези камери - HIKVISION DS-1280ZJ-XS

Монтажна основа DS-1280ZJ-XS

Монтажна основа за камери: HIKVISION DS-1280ZJ-XS
Размери: Φ100 x 129 x 43.2 mm
Материал: Алуминий
Цвят: Бял

Степен на водоустойчивост: IP66
Когато камерите се монтират на открито, е необходимо конекторите да се предпазят от атмосферните влияния. Те не трябва да са мокри, влажни и прашни. За целта е задължително до камерата да се монтира предпазна кутия или монтажна основа, в която да се разположат свързващите конектори.
Монтажната основа е алуминиева и НЕ изолира камерата, ако е монтирана на метална повърхност /
стълбове, ламарини, сандвич панели и др./!
 

купи монтажна основа за камери HIKVISION DS-1280ZJ-XS


Този продукт е добавен в сайта на 10.07.2017 г.
Последна актуализация на продукта на 24.08.2018 г.


« назад